'zogenaamd' gerookt zou moeten zijn: "Alleen maar chemicalien die een smaakje aan dat vlees geeft."
Dit is deels waar, deels zijn het "rookkruiden" die de smaak eraan geven.
'zogenaamd' gerookt zou moeten zijn: "Alleen maar chemicalien die een smaakje aan dat vlees geeft."
Pietje ons bedrijf zat naast een brood fabriek en onze mensen maakte daar schoon en ik kreeg van de directeur elke dag een vracht brood mee voor de paarden schapen de kippen en ook voor het varken bruin en wit brood en ook nog vaak luxe broodjespietje Bell schreef:Dit deed mijn vader ook altijd Bert,een big kopen en groot maken,wel illegaal achter een schuur net buiten het dorp.
Aardappelen koken in een vuilnis emmer meel en water en ander restafval en mengen het varken was er gek op..Later in wekken,hart,nieren en lever werden gelijk op gegeten ,er waren nog geen koelkasten toen,spek roken en ook werd er spek op zolder gehangen,nog een z.g.n keulse pot,met zout en vlees met deksel met daarop een steen.Mijn vader liet hem altijd in tweeen halen bij een slager,en deed de rest zelf,dit kon hij.Het beest had een mooi leven,wat mijn vader niet wist,wij reden altijd op het beest,in de schuur. Ik heb er gelukkig geen kromme beentjes aan over gehouden.
pietje Bell schreef:Op de eerste foto rechts boven aan ,kijkt een geest mee,van een oude Duitser,met een rood petje op,met een paar grote ogen en mond.
Lech schreef:Op de foto krijg ik de indruk dat het land er nogal "droog" bij ligt.
Ga je indien nodig het land ook besproeien?
pietje Bell schreef:Die spuittrekker herinner ik me nog wel Ron.
pietje Bell schreef:of het moet gezichtsbedrog zijn,je buurman heeft het wel erg los voor bietenzaaien.
ik denkt het niet dat is in Polen nog niet zo ingeburgerdlief milieu schreef:Wanneer?
Als wij deze zomer bijna langs zijn landgoed passeren zullen we er al een paar aardappelen daar gaan rooien. We leren Ron dan echte Belgische frieten bakken! Met natuurlijk een
Of kennen ze in Polen geen frieten?
Ron, teel je biologische aardappelen?