Een buitengewoon recept. Poolse eikoffie

Lech
Berichten: 4933
Lid geworden op: vr aug 19, 2011 12:30 pm

Een buitengewoon recept. Poolse eikoffie

Bericht door Lech » ma jul 29, 2019 5:33 am

Een buitengewoon recept. Poolse eikoffie

De bitterheid van de verkwikkende drank gaat op interessante wijze samen met de zachtheid van de luchtige textuur van eischuim. Het recept wordt vaak aangepast, waardoor de verkwikkende drank wordt verdund met het kruid van kaneelpoeder, de zure smaak van alcohol (rum, whisky, zelfs wijn).
Afbeelding


Gebruikte producten:

dubbele espresso of koffie gemaakt van twee theelepels oplosbaar poeder;
1 eigeel;
2 theelepels suiker.

Het proces van het maken van dergelijke niet-standaard lekkernijen is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen het wit van de dooier te scheiden, het laatste ingrediënt met suiker te kloppen en toe te voegen aan de reeds gebrouwen koffie.




De nuances van het maken van een perfect verkwikkend drankje

Hoe kan ik correcte koffie in het Pools maken? Het recept voor het maken van zo'n drankje is niet ingewikkeld, maar je moet nog steeds een aantal zeer belangrijke regels volgen. Tips voor koffiezetapparaten:

Spoel het kokende water grondig af voordat u de geselecteerde container gebruikt. Het is vaak genoeg om een ​​kop of glas te verbranden met heet water.
Wees geduldig, de drank moet ongeveer 5-8 minuten worden gebrouwen om de opwindende reeks smaken volledig te onthullen.
In het klassieke recept zitten geen zoete ingrediënten, maar als je wilt kun je suiker, vanilline toevoegen.
Als u niet van koffiecrema houdt, verwijder dan de vorming van een drankje met een theelepel.
Gebruik een betere korrel superfijn slijpen. Poolse koffie gebrouwen uit poederpoeder, zodat de drank sterker en stroperiger is.
Afbeelding

Plaats reactie