AVG

admin
Site Admin
Berichten: 500
Lid geworden op: do aug 18, 2011 11:56 am

AVG

Bericht door admin » za jun 02, 2018 8:01 am

Dit is de privacyverklaring van Het Polencafe.

In deze verklaring zetten wij uiteen hoe we omgaan met de persoonsgegevens die wij in ons contact met jou verkrijgen. Het Polencafe voldoet aan de bepalingen van de AVG (Algemene Verordening Persoonsgegevens). Verzamelde persoonsgegevens De gegevens die over u bij ons bekend zijn, zijn uitsluitend bedoeld om het forum naar behoren te kunnen laten draaien. Uw persoonsgegevens worden niet verkocht, verhuurd of (gratis) weggegeven.

Beveiliging
De enige mensen die toegang hebben tot de niet openbare gegevens van je account, zoals je email-adres, zijn de Admins. Alleen de Admins kunnen de gegevens wijzigen. Persoonlijke berichten tussen leden via het forum kunnen niet ingekeken worden door de Admins.

Gegevens van websitebezoek
Wij kunnen inzien wanneer je voor het laatst bent ingelogt op het forum, wij doen hier niets mee. Wij maken geen overzichten, bespreken dit niet en delen deze informatie met niemand.

Sociale deelmogelijkheid
Het is niet mogelijk om vanuit het forum direct een bericht of een draad te delen met andere social media websites zoals facebook en twitter. Als een bericht opduikt op andere social media, omdat een lid deze heeft gedeeld, dan zijn de voorwaarden van die andere websites van toepassing. Het Polencafe heeft geen invloed op wat er met die informatie gebeurt, behalve dat wij kunnen eisen de link met onze content te verwijderen. Wijzigingen De privacyverklaring kan worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden bekendgemaakt in deze draad.


Geldt het vergeetrecht onder de AVG ook bij forumdiscussies? https://blog.iusmentis.com/2018/04/03/g ... iscussies/

Plaats reactie