’Jaloerse’ Tilburger (18) mishandelt vriendin en schoonmoede

Al wat niet met Polen te maken heeft mag hier geplaatst worden
bertvaneck
Berichten: 16607
Lid geworden op: vr aug 19, 2011 8:54 am

’Jaloerse’ Tilburger (18) mishandelt vriendin en schoonmoede

Bericht door bertvaneck » zo jul 15, 2018 11:27 am

’Jaloerse’ Tilburger (18) mishandelt vriendin en schoonmoeder
55 min geleden in BINNENLAND


TILBURG - Een 18-jarige Tilburger is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op verdenking van het mishandelen van zijn vriendin (18) en haar moeder. Ook zou de man vernielingen hebben aangericht aan de auto van zijn schoonmoeder. Dat meldt de politie zondag.


Ⓒ TLG ARCHIEF
Het meisje werd op een feestje door haar vriend mishandeld. De jongeman zou daarna in de woning van zijn vriendin haar moeder hebben geslagen. Daarna sloeg hij op de vlucht. Agenten konden de man even later in de buurt aanhouden.


De 18-jarige vriendin van de man vertelde de politie dat ze tijdens het feestje ruzie kreeg met haar ’ jaloerse’ vriend. Hij sloeg haar met gebalde vuist twee keer in het gezicht en op haar hoofd. De vrouw rende naar huis, maar hij achtervolgde haar. Toen hij aanbelde en de moeder van de jonge vrouw opendeed, werd ook zij door hem in het gezicht geslagen. De vrouw viel en kwam met haar hoofd op de grond terecht.

Toen ze naar het ziekenhuis wilde gaan, ontdekte ze dat haar auto bekrast was. Ook de linkerspiegel van de auto was vernield.

Beide vrouwen hebben aangiften gedaan aquu aquu aquu

Plaats reactie